Jeg ser frem til at undgå en hel del kedeligt arbejde i fremtiden ved hjælp af min nye frankeringsmaskine

Gesjæften, som jeg startede for akkurat 3 måneder siden, har stille og roligt etableret sig. At firmaet i dag fremsender fantastisk meget mere post end firmaet gjorde i begyndelsen, har det faktum som konsekvens. At bruge dyrebar tid på at sætte frimærker på breve, er jo rigtig uklogt!

Jeg er ked af det over at skulle skuffe Jer! Mine ansatte & jeg har erkendt, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare rigtig meget tid. At jeg skal købe en frankeringsmaskine til kontoret, har partnerne og jeg akkurat nu truffet den bestemmelse.

Jeg har forsøgt at skabe mig klarhed over markedet, men jeg har absolut ej besluttet noget som helst. Men problematikken lyder, hvilken frankeringsmaskine, gesjæften skal spendere gysser på. At the top of my head vil jeg vælge en dansk butik, da det i så fald ville være meget lettere at forklare sagens omstændigheder, hvis jeg konfronteres med problemer. Der kan findes både danske & engelske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg har ik evnerne til at vurdere, hvorhenne det ville være klogest at gøre sin forretning. Men alligevel virker det umiddelbart til, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster mindre penge end de virksomheder, som lægger i Danmark. & som just nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyetableret virksomhed, der akkurat lige kører rundt.

Men ik desto mindre er sagen den, at mine ansatte og jeg har erkendt, hvor moderne en såkaldt frankeringsmaskine er! Det vil være klogt med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen har travlt, i endnu højere grad i mit nystartede firma, hvor vi indtil videre alene er få medarbejdere. Vi ønsker meget mere at bruge tiden på mere afgørende arbejdsopgaver, & til dét formål, køber virksomheden en frankeringsmaskine. Så af den årsag er det betydningsfuldt, at jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men uden tvivl spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: gi’ gerne tiptop råd til en ret billig & prima frankeringsmaskine… Jeg ber’ til Gud vedr., at I er i stand til at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der passer allerbedst til min virksomhed. Det var således nu, hvad nogen evt. ville beskrive som et ret så uinteressant indlæg om frankeringsmaskiner!