Jeg ønsker mig en brochureholder, der spiller sammen med mit forretningsgrundlag.

Om mindre end to uger vil min hverdag være ekstremt forandret! Jeg slår dørene op til min 2. shop! Jeg er ovenud skør af glæde og påtænker at butiksåbningen skal celebreres. Men jeg er absolut også desperat efter en hjælpende hånd!

Kollegaerne og jeg skal om to uger indrette min forretning & vil meget gerne modtage kløgtige råd angående butiksinventar - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Butiksinventar – . Jeg skal snart til at spendere penge på hyldeforkanter, et æstetisk hyldesystem - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldesystem/ – , varesikring - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_varesikring – & en brochureholder, som skal placeres ved siden af skabet. Jeg synes, at markedet er koloenormt! & jeg er akkurat nu ekstremt på bar bund, så alle tips er ovenud brugbare! Jeg er vidende om, hvor altafgørende det er, at shoppen fremtræder smart for mine fremtidige besøgende. Af den grund er det samtidig altafgørende, at jeg lokaliserer det skønneste butiksinventar.

Jeg ved også, hvor vigtigt det er, at mit butiksinventar

er funktionelt…

Nøjagtig så langt jeg kan genkalde minder, har jeg været sikker på at ville drive min egen smykkebutik. Derfor er det en livslang drøm, som akkurat nu er ved at gå i opfyldelse. Men jeg synes absolut også, at der er enormt meget at finpudse lige nu. Jeg ligger af den årsag helt vågen mange gange og prøver ihærdigt at få greb om køb af hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, og hvilken brochureholder, der skal købes! Der er fantastisk mange beslutninger, der jeg står konfronteret med. Men herligt nok har jeg en familie, som er der for mig, og et vennenetværk, som er parate med en kyndig bistand. Men de omtalte folk er ikke særligt bevidste om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil være det bedste valg. Derfor har jeg absolut behov for jeres idéer. Har I hørt om et firma, som er eksperter indenfor butiksinventar, der har mulighed for at bistå mig? Jeg kender beklageligvis ikke selv nogen, og jeg synes, at mine eftersøgninger på Google har været ufrugtbare!