Jeg og min datter elsker hatte til udklædning og andet udklædningstøj og leger ofte udklædning

Ligesom sin mor holder lillepigen af hatte til udklædning [dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19] [dramashop.dk/page/udklaedning-33], udklædningstøj [dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm] og anden udklædning. Så jeg kommer til at betone om hvorvidt de har hatte til udklædning og andet udklædningstøj og hvorvidt der prioriteres udklædning og personlighedsleg, når jeg snart må vælge, hendes kommende børnehave.

Hvis valget lå hos Esther, så var pigen iført dronnings udklædning, klædt som giraf eller i andet udklædningstøj fra hun er vågen til hun skal i seng. Udklædningstøj er det bedste at lege med i øjeblikket. Ja vi ved, hvor pigen har det fra, for mor her elsker også udklædningstøj og især hatte til udklædning. Heldigvis bliver der ik kommenteret omkring, at jeg ind imellem er iklædt dele fra udklædningstøj eller hatte til udklædning. Det sker ind imellem.

Udsalget er lige afsluttet og på grund af det har jeg forkælet tøsen med nyt udklædningstøj der er til at vokse i. Andre folks poder går efter en omgang i Bonbonland eller lego, der er min pige simpelthen glad for hatte til udklædning og udklædningstøj.