Jeg & min mand skal have købt skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver

Jeg og manden har planer om at købe skæreskiver [http://katalog.prebenz.dk/afkortning--skiver], skrubskive [http://katalog.prebenz.dk/afgratning--skrubskiver] og båndsavklinger [http://katalog.prebenz.dk/afkortning--bandsavklinger] til havearbejdet. Det er værktøj, der muliggør at skære alt i træ og samtidig i bestemte metaldele. Ved brug af skæreskiver kan vores eksisterende værktøj fx benyttes til bearbejdelse af metal, sten, klinker og plast. Med det i mente bliver skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver lige straks vældigt hjælsomt.

For tiden frisker manden og jeg haven gevaldigt op, og vi gennemtænker bl.a. at generere højbede og jobbe på terrassen. Min mand & jeg har i forbindelse med dette fundet frem til, hvordan skrubskive, båndsavklinger plus skæreskiver må bli’e fantastisk, i mens vi skærer i terrassens sten, granit, fliser og beton. En skrubskive virker nemt til at oprense vores trætte terrassesten, som vi planlægger at genbruge til patioen. Win win.

Ej det bliver fedt at rette den gamle grønne område op ved brud af båndsavklinger, skrubskive plus skæreskiver. Haven trænger ganske enkelt til de rigtige maskiner, og med det i mente bli’r det godt at få fundet båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver og opstarte mandens og mit forehavende.