Jeg & Hr. Larsen rykker flytter hjemmet fra lejebolig København S

For tiden er kommende mor her imponerende 30 uger henne. Og min tilstand har startet tanker vedrørende den lejebolig Ørestad , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/oerestaden/, , jeg og kæresten lever i for tiden og som snart er ret lille til os 3. Med de tæt på 87 kvadratmeter er lejligheden ikk’ lille.Den lejebolig København S , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-s/, er bare delt op i et stk bitte soveværelse i kombinaiton med en stor daglig stue der går ud i et med vores køkken. Med den udformning ik’ perspektiv i at kunne lave et værelse til babyen i vores lejebolig Ørestad med adgang til at lukke døren til.

Hr. Kæreste & jeg gør efter boliger til leje. Vi ser især efter lejebolig Hillerød , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hilleroed/, /lejebolig Nordsjælland, hvor alle forældrepar bor tæt på. Hr. Kæreste og småkræsne mig søger nu efter boliger til leje. Blandt andet ser vi på lejebolig Nordsjælland særligt lejebolig HillerødBegge vores forældre bor stadig i det neighborhood. Det bliver jo funktionelt, hvis Kissy eller Søs lige kunne komme på besøg for at assistere med pasning af baby. På grund af ønsket vedrørende at droppe vores lejebolig København S og derimod rykke i bli’r de sidste mange weekender som følge deraf fyldt med boliger til leje

Jeg og Benjamin har generelt været temmelig glade for den nye lejebolig Ørestad. Kun rummenes fordeling samt måske dens beliggenhed for lejebolig København S driller jeg og kæresten nu hvor vi skal være far og mor. Ellers er vi tilfredse med at bo i lejet bolig, hvorfor det også er boliger til leje jeg og kæresten leder efter når vi kigger hos den foretrukne egendomsmægler. Det er bare dejligt fri for lån og renter når det gælder boliger til leje sammenlignet med reglerne for ejerboliger. Derfor bli’r vores lejebolig København S udskiftet med en lejebolig Nordsjælland med barneværelse.