Jeg glæder mig til party der byder på festligt sjove tyroler kostumer i skøn kombination med traditionelt tyrolertøj

Inden længe er bedsteveninden og jeg indbudt af sted til tyrolerfest med masser af øl, fest, god stemning og sang. Deraf har hun og jeg i går købt tyrolertøj. Min veninde kom på ideen til at købe tyroler kostume til galskaben. Margrethe kender en kostume homepage som sælger tyroler kostumer, som at der minder en del om festligt tyrolertøj. Personligt havde jeg sikkert ik fået andre ideer end kanske at flette håret eller sådan noget.

Vores miniferie er længe ventet. Skolen har fyldt en hel del det sidste stykke tid, så en solid tyrolerfest med tyrolertøj med tyroler kostume skal nok blive sååå grinagtigt. Bagefter drager vi afsted for at opleve området og skaber en miniferie ud af det.

Detaljerytteren her er sååå begejsteret for vores fine tyrolertøj. Undertegnedes tyroler kostume er den mest herlige hvide, røde og blå strutkjole med fittet top og et volumeniøst skørt. Kjolen sidder virkelig godt. Det nye tyroler kostume giver lidt forbindelser til en lækker variant af en kjole i Snehvides garderobe. Prinsessekjolen har jeg nu ikke tidligere forbundet med tyrolertøj. Så pæn og også temmelig folkedragt-agtig.