Jeg bor på håndboldefterskole

For 5 uger siden flyttede lille mig på en håndbold efterskole på Lolland. Jeg må betro, at opholdet virkelig er bedre end samtlige af mine håb. I starten var jeg temmelig rastløs for, om jeg ville kunne trives med bo flere måneder på håndboldefterskole [http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold]. Jeg indfandt på og var lidt tøvende. Men vi alle har det absolut på samme måde. Min værelsesmakker Emmily går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan hende og jeg følges. Dette gjorde det fedt i starten. Her for tiden har jeg primært blevet på fornavn med dem, der ligsom jeg selv træner på håndboldefterskole linjen. Vi er flere end firs unge , jah jeg kan sørme ikke holde styr på navnene på hver eneste .

Hverdagen på håndboldefterskolen

Her på min håndbold efterskole må vi elever op før syv .. for at ud at jogge Surt! Jeg er vant til at få yoghurt med mysli med dundynen mens jeg tager mig tid. Efter vores tur ude er der derimod mega awesome morgenmåltid. Derefter har vi almindelig undervisning. Størstedelen af timerne fra 14-16 er jeg til efterskole håndbold. Samtlige af os fra håndbold efterskole og de øvrige vinkler får middag klokken seks. Når vi har fået aftensmad skal! vi hænge ud i værelset i 60 min. Det er faktisk ret rart at være tvunget til en stilletime, hvor vi alle slapper af/laver lektier. Anna og jeg aner ikke, hvornår vi ellers skulle få dem fixet. Resten af hverdagen går vi til engelsk eller matematik eller spiller efterskole håndbold – og efter alt det hænder der næsten hele tiden underholdning. Vi viser deres billeder, vi fejrer fødselsdage for alle fra samme gang, vi spiller Settlers, afholder masser af film, snubler i lancier – eller også har en af de andre iværksat en quiz. Så siden at jeg er kommet her på håndbold efterskole er jeg kun på vores værelse når vi har lektietime eller der spiller Barometret.