Islænderen Jackson er ej vild med hverken hestedyrlæge Nordsjælland el. hestepraksis

Jeg har til alle tider været dødhamrende begejstret for dyr, og således besidder jeg både hunde, en hest og kat. Det er imidlertid ej alene lutter lagkage, fordi der til tider også er kedelige problemer, der skal klares – f.eks. sterilisation kat

Som følge af en gang sterilisation hund er min Pusser ikke veltilpas, & af den årsag bliver han pylret om m. appetitlig hundefoder. Jeg synes nemlig, at det er frygteligt synd, og derfor vil jeg tildele mine dyr en bitte snack, efter at de har været noget så rædselsfuldt igennem.

Hingsten har ligeså ofte problemer, om end den naturligvis ikke udsættes for sterilisation kat. Den kommer for eksempel med jævne mellemrum på udflugt til dyrlæge Nordsjælland, & det er den absolut ikke glad for.

Dyrlæge Nordsjælland er dog meget erfaren, men af den grund er det alligevel ikke fornøjeligt. Ovenpå en tur hos hestedyrlæge Nordsjælland skal jeg derfor altid i butikken og erhverve mig lidt udsøgt til mine kæledyr. Det er nemlig her, min foretrukne hestepraksis er placeret, men det er også her, der udføres kastration hund.

Sådanne udfordringer er man dog tvunget til at tage med, såfremt man ejer dyr, & det gør mig ej noget. Jeg holder jo af kæledyrene, og i bund og grund føler jeg også selv, at det er skønt, de få gange jeg endelig får en undskyldning for at handle lidt ekstra godt hundefoder til de små nus. Det gør mig bare så lykkelig at vide besked om, at de får serveret noget lækkert, som de i den grad vil kunne lide! På en normal fredag får de naturligvis ligeledes appetitvækkende foder, men det er nu noget ganske luksuriøst, at de modtager en appetitvækkende lækkerbisken…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>