Indkøb af billigst mulig blæsedyse, hulkegledyse eller måske en alternative dyse til coating

Jeg får utallige forskellige ting jeg skal ordne på arbejdspladsen, hvor snart færdiguddannede mig går rundt i praktik dette semester. Kun en del af arbejdsopgaverne lader til at være inden for min faglighed. Jeg ved for eksempel ikk’ specielt meget vedrørende hulkegledyse - mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse – , blæsedyse - mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse, eller måske en tilsvarende dyse - mt-spray.dk, til coating, men jeg er det til trods blevet spurgt, hvorvidt jeg ville bestille hulkegledyse/ blæsedyse egnet til coating & en anden dyse, jeg har glemt hvad sku’ anvendes til.

Som jeg har forstået det, er en hulkegledyse et styks dyse imkl påsætning, der gør dysen genial når der er brug for coating i ringmønsteruden coating fra dysen i midten. Sådan en blæsedyse sku’ derimod virke ikke have behov for betydelig opretholdelse & på samme tid virke mere støjsvag. Jeg ved blot ikk’, om vi har behov for et styks blæsedyse, en hulkegledyse eller et styk anden dyse til coating af produkterne.

Heldigvis har jeg hurtigt fundet frem til flere hjemmesider, der udbringer hulkegledyse, blæsedyse samt en lignende dyse til coating, og der er troværdige. Hjemmesiderne har ikk alle satserne på hjemmesiderne, hvorfor jeg så ska’ til at ringe rundt og spørge dem. Undertegnede har gudsketakoglov forinden en kende ledige timer hvor moi må fatte, hvilke krav vi har til blæsedyse, hulkegledyse eller alternative dyse som kan bruges coating på praktikstedet.

Hulkegledyse, blæsedyse, coating & et styk ret lydsvag dyse. Jo jo, der er lidt jeg skal prøve at forstå, i morgen eftermiddag, hvor jeg ved, at der kommer anden starten op af vores produktion. Så undertegnede må bare have besluttet mig for den rette blæsedyse, hulkegledyse eller lignende coating dyse i en fart.