Idet du har problemer ved at lede efter et nyt arbejde bør vikarservice kaldes en udvej

Fra min elskede stilling, som jeg havde været i besiddelse af i mange årtier og følte mig fint tilpas, blev jeg desværre sagt op et par somre tilbage. De var nødsaget til at askedige flere personer, på grund af at det uheldigt nok ej gik så godt med selskabet, plus jeg var en af de uheldige. Jeg kom frem til, at det evt. blev en mulighed for at udforske nogle af mine andre talenter, dog uden tvivl var jeg temmlig deprimeret. Jeg opdagede jo, at det virkede meget sværere, sammenlignet med hvad jeg forventede, men jeg gik i gang med at lede efter et arbejde, med det samme.

Det var for det første utrolig svært at opsøge passende positioner, plus jeg fik jo afvisning efter afvisning. Fordi jeg blev oplyst om, at det bliver en god måde at komme ind i arbejdsmarkedet på ny, besluttede jeg mig efterfølgende for at kontakte vikarservice » ir-group.dk,. Således at vikarservice blev i stand til at kreere min profil samt finde de helt korrekte stillinger, måtte jeg udsættes for mange tests plus møder. Jeg blev faktisk snildt ansat i en virksomhed, som søgte efter en vikar Sjælland » ir-group.dk/vikarbureau/sjaelland-kontakt,, & det blev aftalt, at jeg kunne arbejde der som vikar København » ir-group.dk/vikarbureau/koebenhavn-kontakt, i ni måneder. Det virker helt sikkert at foretrække at være vikar Sjælland end at blive arbejdsløs, men anvendende vikarservice vil man almindeligvis uheldigvis ikke blive tilbudt et fast job. Lykkeligvis var cheferne så glade for mit arbejde som værende vikar Sjælland, at de valgte at ansætte mig permanent bagefter de ni måneder.