Idet du bliver nødsaget til at tage en beslutning mellem EUR-paller plus en europalle, så klik hos os

At en europalle kan udstå 1½ T, kan du regne med som hovedregel. Selvom din last er tungere, skal du nu ej fortvivle. Tre paller - www.jyskpalleimport.dk/default.asp, vil således give en tolerance på omkring 4½ T. At stable mange træpaller oveni hinanden og derved styrke deres bærekraft, kan du i stedet nemlig beslutte dig for. Dog skal det ej være denne egenskab, der får dig til at benytte, at du køber europallen og ikke EUR-paller, eftersom EUR-paller er i besiddelse af en ens vægtmaksimum og desuden, lig europallerne, er miljøvenlige. Blåstemplet af ISPM-15, er de begge fx, hvilket vil sige, at træpallerne er behandlet med varme og autoriserede i henhold til den relevante lovgivning. Dette tiltag reducerer faren for, at der bliver medbragt insekter samtidig med din last.

Der er således kun en ting at konstatere, der er, at du uagtet dit valg kan vide dig sikker på at få robuste paller i god kvalitet! EUR-paller er nemlig meget værdifulde som genbrugspaller, og det vil sige, at du i bund og grund lejer pallerne og sagtens kan tilbagelevere dem i det øjeblik, du er færdig med at bruge dem.

Såfremt der snakkes om godstransportering, skabes der hyppigt en meningsudveksling vedr. hvad for en løsning, der er mest effektiv. Mange benytter fx altid skibe, hvorimod de øvrige sværger til luftfragtning. At det uberørt af transporteringsmetoden er obligatorisk med stabile paller i høj kvalitet, hvorpå produkterne kan stilles undervejs, bliver dog ens for dem alle. Her opstår følgende spørgsmål: Hvad er den mest velegnede investering – en europalle eller EUR-paller…? Fordi EUR-paller reelt er temmelig lig en europalle, kan det være en smule besværligt at sige.