Idet dit selskab skal flytte gods, bliver det helt sikkert bedst med europaller

Både på træemballage som eksempelvis europaller og plastpaller kigger indlægget her. Hvad for en slags palle, der er mest egnet, er nemlig afhængig af de transporterede varer såvel somtransportmetoden. Træemballagens helt store styrke er, at naturen hjælpes af europallerne. varetransport ved brug af træemballage nedsætter kuldioxidmængden i forbindelse med varefragt med næsten 30 %, kan det dertil desuden adderes. Idet de kan benyttes på flere fragter og stadig bibeholde den samme kvalitet, har europaller nemlig en høj nytteværdi som returpaller.

Derimod fremstilles plastpaller jævnligst som engangspaller, da de ej er lige så holdbare som europallerne. De besidder derudover den fordel, at plastpaller modsat træemballage ej påvirkes af vejret, eftersom det er ensbetydende med, at de under hele transportrejsen bibeholder den samme vægt og massefylde, lige meget hvorvidt det pisker ned, eller der er blå himmel. Af en form for plast, der er 100 % genbrugbart, produceres gode plastpaller faktisk. Der er derudover ej behov for, at du tilsidesætter hensyn til naturen, blot af den årsag, at du helst vil have plastpaller. Til gengæld vejer de betydeligt mindre, og de er derfor det bedste valg til transport med f.eks. flyvemaskiner, hvor den tilladte totalvægt er begrænset.

Om europaller eller plastpaller egner sig bedst til dit konkrete fragtbehov, må af den grund være hundrede procent afhængigt af dig selv. Når det kommer til transportbranchen, går jobbet altid ud på at gøre transporteringsvilkårene så gode som muligt, således at arbejdsprocessen glider så simpelt og på samme tid går hurtigst muligt. At vælge de rigtige paller, bliver også derfor enormt afgørende af den årsag, at palletyperne besidder hver sine fordele.