I dag har vi endelig opstøvet en fed fodboldefterskole til min yngste datter…

Nu er det lige om lidt en kendsgerning, at vores fælles datter skal på fodbold efterskole… Vi glæder os alle sammen meget, men jeg må da alligevel sige, at dét samtidig bliver lidt trist. Hun er aller 1. pus, som ”rejser fra” familien, og vi skal aktivt forsøge at forlige os med at hun ikke er der. Det har i tre år været hendes mest seriøse ønske at blive optaget på en fodbold efterskole, fordi hun spiller kolossalt meget fodbold… Hun stræber efter at kunne dygtiggøre sig ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den grund, at hun lægger inde med et stort ønske om at blive betalt fodboldspiller… Vi har således kun valgt hendes efterskole ud fra dét kriterium, at det var en fodbold efterskole, som formåede at offerere en betydelig mængde efterskole fodbold… & naturligvis var det en fodbold efterskole, som er kendt for lige netop deres dygtige fodboldtræning.

Det mærkes som atten år siden! & nu er der lige pludselig ikke mange dage til, at hun for et år skal stå på egne ben. Så vi alle har jo haft godt med tid til at vænne os til realiteterne, men jeg syntes ikke desto mindre, at det kommer til at være super trist ik´ at have hende hjemme hos mig… Men på samme tid er jeg jo bestemt overdrevent oppe og køre på hendes vegne, jeg er på ingen måde usikker på, at hun får et livsbekræftende år på fodbold efterskole… Jeg gik jo egentlig selv på en fodboldefterskole (http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold), dengang da jeg var på hendes alder, og jeg havde et mega cool skoleophold… Mit ophold på fodbold efterskole er absolut et år, jeg okay tit tænker tilbage på. Så jeg forsøger tit og ofte at huske hende på, at hun skal være bevidst om at sætte pris på det, mens hun er der, fordi inden hun opdager det, er året omme… Jeg husker med tydelighed, at jeg synes, at vores år gik ovenud hurtigt. Jeg er stolt af, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så selvfølgelig skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Det vil uden tvivl komme hende til gavn, men samtidig ska’ hun være bevidst om at pleje de kammeratskaber, som dannes.