Hvorfor forholder det sig således, at alle mennesker nu ejer en af de der smarte espresso maskiner…

Om ikke længe er det min 25-års fødselsdag, og alle vil gerne have en ønskeliste, som de synes er anvendelig under gaveindkøb! At lave en ønskeseddel mener jeg faktisk nogle gange kan være ovenud kompliceret. Det er ej altid, at jeg kan finde på noget. & det er jo hårrejsende, af den grund, at det må være et symbol på, at visse personer lever i en verden, hvor adskillige lever i sus og dus, og flere folk ingenting ejer. Når vi mangler noget, køber vi det uden videre, dét får den betydning, at der ikke er nogen ønsker tilbage, når nære familiemedlemmer spørger efter en ønskeseddel. Men i dette tilfælde er jeg alligevel sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft fantaseret om espressomaskiner. På en espresso maskine alle personer hjemme i privaten fremstille kaffe, som smager stærkt på den gode måde. & det er uovertruffent at være i stand til at invitere netværket på kaffe brygget på en espressomaskine. Således er tiden moden til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af alle kammeraterne. I virkelig lang tid har jeg bidt mærke i, hvor tiltrækkende espresso maskiner er blevet. Alle og enhver besidder nu en espresso maskine. Og dén vogn vil jeg nu også følge…

Men det er jo kun den sjoveste del, der er forbi mig, jeg ved endnu ik, hvilken espressomaskine, der er mest fantastisk! Jeg krydser fingre for, at I rare bloggere brænder for at hjælpe mig med at blive skarpere på dette emne. Jeg er af den mening at markedet for espressomaskiner er rigtig stort. & jeg kan bare ik forstå markedet. Jeg har den holdning, at espresso maskiner fås i ekstremt mange forskellige prisklasser, og jeg er ikke klar over, forskellen mellem de forskellige mærker? Så det vil jeg bestemt gerne modtage hjælp til at forstå. Den virkelig store jagt på den mest hypede espressomaskine er bestemt oppe i omdrejninger! Jeg er ekstremt opslugt af espresso maskine jagten, & søger mange gange nettet efter espressomaskiner. Nogle personer vil måske udnævne mig som skør, men det er alene fordi, at jeg virkelig gerne vil pynte mit køkken med en espresso maskine…