Hvor på nettet kan veninder investere i lunt babytøj til en bekendt…

Dén kæreste hjerteveninde venter barn som den første i venindegruppen. Veninden er ej overdrevent langt henne, og ser virkelig frem til det. Veninden kværner ej om noget andet, & vi skal lige vænne sig til, at vores veninde til evig tid ik længere kun er en ven, men samtidig kommende mutter. Jeg står for vores slyngvenindes babyshower-fest, som til at starte med var en kutyme fra Amerika, men som heldigvis også er ankommet til de skandinaviske lande. Det er ik den første skik, som Skandinavien har overtaget fra USA, og thi hører de fleste hyppigt omkring en amerikansk overførsel af kulturelle elementer…

Til den fest, vi skal afholde får den kommende muttet foræringer, som er rettet mod den fremtidige dagligdag som mor, såsom for eks. babytøj, en juniordyne, & en ammepude. Venindeflokken står for planlæggelsen af dagen, & må derfor sende invitationer til bedstevenner og hele den pukkelryggede familie. Planlægnings-teamet har tillige ansvarligheden, for at undgå, at hun gives babytøj, juniordyne samt ammepude fra hver enkelt besøgende!

Jeg kan lide, at vi skal spendere eftermiddagen med hende, hvor vi fejrer slyngvenindens kommende fødsel. At være moder er en stor affære, og jeg glæder mig utroligt heftigt på vores venindens vegne. Jeg kender ingenting til babytøj, en juniordyne eller hvad en ammepude bruges til! Så det er fascinerende at stå på sidelinjen og være til stede ved det eventyrligste sekund i min venindens livsløb. I og med, at der er absolut ingen tvivlrådighed om, at det at blive forælder må være dét bedste i et menneskes liv. Og vi er allerede vidende om, hvad vi tænker at forære den kommende moder i pakkegave: venindegruppen vil shoppe dét flotteste babytøj, som den kommende mor kan forære sit søde afkom. For på et eller andet plan, synes vi egentlig, at dét er en kende mere interessant at give som pakke end en juniordyne eller en ammepude.