Hvis du udskifter en ce4 clearomizer til en ce5 clearomizer, kan du opnå en friskere smagsoplevelse

Pga. at markedet virker ret stort, bør det synes umuligt at finde ud af, hvilken form for teknologi du skal bruge, idet du lige er begyndt på at dampe. I tillæg til at du har chancen for at bruge utallige brands af ecigaretter & en masse aromaer til din e-væske – der findes dertil varierende batterier, clearomizere & atomizere! Det bliver den, der omdanner eljuicen til vanddamp, når du benytter din ecig – clearomizere karakteriseres som et mundstykke & en atomizer i ét. Blandt de mest anvendte må være en ce4 såvel som en ce5 clearomizer [http://www.esug.dk/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/], men der sælges et hav af varierende clearomizere.

En ce4 clearomizer [http://www.e-bloss.se/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/] vil være en meget god clearomizer til dig, som lige er startet med at benytte ecigaretter. Den clearomizer, som du vil finde i en startpakke, bliver en ce4 clearomizer derfor hyppigt faktisk. En ce4 clearomizer kan holde 1,6mL ejuice, så den hører til blandt de mindre af slagsen. Den skal egentlig fornyes ganske tit, for ce4 clearomizeren kan holde 7 til fjorten dage ved normalt slid. Man bliver derfor nødsaget til at bruge en ny, hvis den bliver for slidt, for til forskel fra en ce5 clearomizer, er man ikke i stand til at fornye brænderen i en ce4 clearomizer. Her kan man nemt udskifte brænderen efter 1-2 ugers forbrug, & en ce5 clearomizer kan indeholde 2mL evæske. En ce5 clearomizer resulterer oftest i en mindre brændt aroma end en ce4 clearomizer, af den årsag at brænderen er monteret i bunden plus pga. dette konstant er i kontakt med evæske.

Idet du netop er startet med at dampe, bør du med fordel vælge en ce4 clearomizer, indtil du føler dig parat til en større forpligtelse, for det er selvfølgelig en smule dyrere med en ce5 clearomizer.