Hvis du oplever problemer med dit varmeregnskab, får du mulighed for at få assistance til aflæsning af din energimåler

En forbedret energimåler (http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/) inden for i huset, fik jeg endelig opsat, der gør det lettere i forhold til varmeregnskab (http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html) og aflæsning (http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/). Denne type har flere connection tasks, plus energimåleren er i besiddelse af stor målepræcision. Boligfornyelse samt andre former for boligombygninger indbefatter den ejerforening, som jeg bor i. Dette arbejde involverer begribeligvis almindelige rum som badeværelse & køkken foruden for eksempel nye afløbsrør. Men tilmed ved det energimæssige, forandres tingene.

Og især derfor er undertegnede da faktisk også henrykt for den forbedrede måler, fordi således er jeg overbevist om, at det var en aflæsning med største præcision. Eftersom jeg skal benytte angivelserne til det personlige varmeregnskab, foruden at ejerforeningen skal desuden anvende tallene, p.g.a. at revisoren udarbejder et kollektivt varmeregnskab med budget over, hvor meget vi hver især skal betale forud at betale til det fælles varmeregnskab. Den energimåler, jeg fik, har navnet elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Der er en lang række fordele ved denne.

Min måler har det, vi omtaler som kommunikation uden grænser. Aflæsning skal foretages på faste dage af måleren i min lejlighed. Men, jeg er ikke sikker, fordi sådan skulle jeg ved den, jeg havde før. I forhold til om den her er avanceret i sådan en grad, at energiselskabet Klong har mulighed for at udføre aflæsningen uden, at de skal ind i lejligheden, er jegselv ej vidende. Centralt at få registreret aflæsningen, er det under alle omstændigheder.