Hvis du ikke ved hvad for noget du bør lave i påsken, kan rejser til Andalusien være en fantastisk mulighed

Der kommer dem som får svært ved at vælge hvert år, hvor de bør tage hen om sommeren. Mange gange må mennesker finde ud af, om de ønsker et nyt og interessant land, om de foretrækker afslapning ved poolen eller hvorvidt de foretrækker en fitnessferie. Jeg føler mig lykkelig for at kunne fortælle, at min husbond samt jeg slet ikke finder det svært at vælge længere. Dette er rent ud sagt det sjoveste, min mand plus jeg nogensinde har prøvet, for min husbond og jeg har snart været på mange kulturrejser Spanien - http://www.hjertingrejser.dk/spanien – . Spanien anses faktisk som værende et herligt sted samt anvendende rejser til Andalusien - http://www.hjertingrejser.dk/kulturrejser/alhambra-ronda-gibraltar – kommer vi derned til en ret god omkostning, samt hotellerne føles til enhver tid fantastiske. Min kæreste samt jeg elsker både cuisinen samt menneskerne, dog nogle personer tror nok, at det er dumt at rejse på rejser til Andalusien mere end én gang.

Der findes rent ud sagt ej noget herligere sammenlignet med at sidde på en middelhavs lokal restaurant hvor der er havsudsigt og spise frisk tilberedte specialiteter såvel som lokal vin. Man kan da ikke ønske sig mere, idet man så på samme tid har mulighed for at nyde en smule lokal guitarspil til når solen går ned. Vor rejser til Andalusien har introduceret os til flere Middelhavs steder, samt de lokale synes altid så venlige såvel som imødekommende, at man hver gang bliver taget godt imod. Min elsker samt jeg håber på at kunne nyde lang tid endnu i Middelhavs solen benyttende rejser til Andalusien.