Hverdag på en efterskole klassisk musik proppet med efterskole klaver & efterskole sang

Syner jeg lidt for tidligt ude, såfremtså fremt jeg nu render og tænker på upcoming gaveønsker..?

Mit det brugte fladjern/glattejern er fuldt ud ringe. Fladjernet er længe om begynde at varme op, og så kommer der slet ik’ rigtig varme på. Så et nyt glattejern/fladjern skal helt sikkert være på juleønskesedlen. Min mor giver det sikkert til mig. For hun snapper ind imellem mit eget glattejern/fladjern så hun ved, at fladjernet duer meget ringe. På den baggrundt tager jeg vidst lidt for givet, min moder donerer os et styks effektivt glattejern/fladjern, for det er selvfølgelig desuden fordelagtigt for hende.

Forfængelige mig eftertragter et styks spritnyt fladjern/glattejern, så jeg har mulighed for at kontrollere de mange drilske spiraler i håret. Mine overvejelser er samtidig, at skal ønske noget lækkert hudpleje. Undertegnede benytter kun sådan nogle billige hudpleje produkter nu, men jeg vil gerne i gang med at komme i gang med nogle mere kvalificerede produkter. Jeg bliver snart en alder og så skal folk på min alder altså passe på fine linjer, og jeg har tænkt mig hudpleje der indeholdet sådan noget e vitaminer.at . Øjencreme bliver også aktuelt. I hvert fald vil jeg gerne opstarte med noget godt hudpleje, som faktisk duer plus holder, hvad de lover.