Hvem har undersøgt: hvad koster en tilbygning når du indbefatter alle poster…

Min store kærlighed & jeg har truffet den afgørelse at vi ønsker at flytte til et hus frem for i en lejlighed. I længere tid har min bedre halvdel og jeg taget ophold i en virkelig bitte stuelejlighed inde i centrum. Men nu er tiden moden til, at vi har lyst til at bo i et rigtigt hus. Den lyst hænger selvfølgelig også sammen med, at vi regner med, at der ik’ går lang tid, inden vi vil ha nogle små pus! Vi stræber efter et arkitekttegnet hus {http://www.bimdesign.dk/arkitekttegnet-hus-ombygning}, da kæresten og jeg er af den overbevisning, at sådanne huse er de smarteste. Men tillige af den grund, at vi er klar over, at en ombygning også på ingen tid er dyr. Vi har i flere måneder undret os over: hvad koster en tilbygning {http://www.bimdesign.dk/hvad-koster-en-tilbygning} i grunden. Men nu har vi tjekket dét, & kan se, at en ombygning hurtigt kræver større investeringer end et arkitekttegnet hus, hvormed vi på egen hånd har mulighed for at tage alle beslutningerne. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det hjem, som vi har dagdrømt om!

Min samlever og jeg venter kun på at tage hen til den arkitekt, der er blevet hyret til at skitsere vores arkitekttegnet hus. & min bedre halvdel og jeg bringer med os naturligvis alle vores tanker, og så må fremtiden vise, hvor meget af det, der kan blive til virkelighed. Det drejer sig selvfølgelig om, hvor mange penge, kæresten og jeg tænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just beskrevet, havde min bedre halvdel og jeg allerede tjekket, hvad en ombygning koster, & det ville mindst koste ligeså meget som et arkitekttegnet hus. Min bedre halvdel og jeg har tillige regnet os frem til: hvad koster en tilbygning såfremt man iberegner alle uventede udgiftsposter. & det er halvt om halvt akkurat så kostbart, som både en ombygning og et arkitekttegnet hus. Derfor er vi 100 procent sikre på vores intention om et arkitekttegnet hus. Og vi kan slet ikke vente med at bo et større sted. Efter at min bedre halvdel og jeg har boet på så få meter i længere tid, ser vi nu frem til at flytte ind i et fantastisk arkitekttegnet hus.