Hestedyrlæge Nordsjælland ejer en uovertræffelig hestepraksis & tilbyder også sterilisation hund

Så længe, som jeg er i stand til at mindes været usædvanligt interesseret i dyr, hvorfor jeg både ejer en hund, en kat & hest. Det er til gengæld ikke alene en dans på roser, for sommetider kommer der derudover også bedrøvelige problemer, som skal fikses – f.eks. kastration hund…

Som følge af en omgang kastration kat er min Fluffy ikke helt veltilpas, så af den grund bliver han pylret om med lifligt kattefoder. Jeg mener nemlig, at det er så ærgerligt, & derfor ønsker jeg at tildele mine dyr en anelse mundgodt, ovenpå at de har oplevet noget så grufuldt.

Hoppen har ligeledes hyppigt sundhedsproblemer, om end den selvfølgelig ej tvinges til sterilisation kat. Den skal fx med jævne mellemrum på udflugt til hestedyrlæge Nordsjælland, & det bryder den sig virkelig ej om.

Dyrlæge Nordsjælland er heldigvis ekstremt kapabel, men derfor er det fortsat ej morsomt. I forbindelse med et besøg hos hestedyrlæge Nordsjælland må jeg derfor altid ud og indkøbe en smule udsøgt til mine kæledyr. Det er jo både her, hestepraksissen befinder sig, men det er også her, der fikses sterilisation kat…

Sådanne ting er man dog tvunget til at affinde sig med, når man er dyreven, men det er ej noget stort problem. Jeg forguder nemlig kæledyrene, og i grunden mener jeg også, at det er skønt, når jeg endelig får chancen for at handle lidt ekstraordinært lækkert hundefoder til de nus. Det henrykker mig virkelig at være vidende om, at de får noget lukullisk, som de virkelig vil kunne lide! På en gennemsnitlig torsdag får de selvfølgelig også liflig mad – men det er trods alt noget helt luksuriøst, at de modtager en særlig lækkerbisken.