Havetrampolin har jeg erhvervet for nylig

For nylig har jeg anskaffet en trampolin, som var en gave til min datter, af den grund at hun fyldte 13 år. Hun er gymnast og har længe gerne villet have en stor trampolin, og eftersom at hun plagede mig så meget, har jeg spenderet penge på den til hende. Hvad gør man ej for at glæde sine børn?

Mange varierende størrelser af trampoliner » http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, kunne jeg købe, og jeg købte den største størrelse trampolin, butikken havde, således at min datter kan øve spring på trampolinen. En havetrampolin » http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html, som denne er yderst dyr, men jeg har sparet op til min datters gave i nogle måneder, og derfor havde jeg glædeligvis råd til den. Det kostede dog ekstra at få en havetrampolin, som var udstyret med et sikkerhedsnet på, men det ville jeg hellere, end at min datter falder ned og kommer til skade. Jeg mener, at trampoliner, som ej besidder sikkerhedsnet, er uansvarligt at vælge til børn, specielt yngre børn. Meget glad for sin nye trampolin er min datter, og pga. det hopper hun såvel som øver sine spring til gymnastik på trampolinen hver dag. Rigelige venner har hun desuden haft besøg af, der har prøvet at hoppe på den, og de har det rigtig skægt, idet de hopper sammen. Jeg mener helt bestemt, at trampolinen er det hele værd, og jeg vil gerne anbefale den til andre fædre og mødre, som har børn, der gerne vil have en trampolin.