Har du tilfældigvis et et styks pilatus for sale? Mine hændelser med piper archer lx og piper seneca v

Tilbage i 1998 flyttede jeg afsted til Raymore i Missouri. Inden turen havde jeg kun studeret lidt til flyver-livet, men undertegnede kan love for, at de første år på mit studie forærede mig mange forskellige ganske paradisiske foreteelser med at styre et piper seneca v , www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-seneca-v.aspx, , som i de år var absolut dugfriskt fra fabrikken, samt siden endvidere med piper archer lx , www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-archer-lx.aspx, . Jeg drog på pilotskole og fik adgang til at lande piper seneca v og piper archer lx hjemme ved Jimmy. Som studerende havde jeg den mindeværdige tid, og jeg har siden fløjet piper archer lx og piper seneca v virkelig mange gange.

Til november skal jeg til at få lidt mere eventyr og rykke til Lake Moore i midtvest Australien. Derude er der er meget mange kilometre til hospitaler og hjælp, så det er en fair investering at få en flyvemaskine. Jeg spekulerede på at erhverve mig piper archer lx og piper seneca v , men i dag efterspørger piloten her nærmere pilatus for sale , www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx, omkring ved sælgere i området. Jeg fik forskellige relevante forretninger med pilatus for sale, og jeg er rimelig sikker på, at undertegnede bør vælge mig et pilatus for sale i første omgang frem for et piper seneca v eller piper archer lx. Men forvis mig gerne.

I øjeblikket når jeg og mine venner søger information om pilatus for sale, tænker jeg, at det kan besvare mine behov og koster en god omkostning. På den anden side er jeg jo bekendt piper archer lx og piper seneca v og har erfaring med, at de begge fungerer elegant. Såfremt afgørelsen skulle stå i mellem piper seneca v og piper archer lx ja i så tilfælde mener undertegnede modsat mine venner, at jeg hellere ville have et piper archer lx over piper seneca v. Men de interessante priser på på pilatus for sale overtaler mig mindsanten.