Halloween udklædning til min vens og min firma-halloweenfest

Glæder du dig til halloween? Det gør jeg i hvert fald. I en af efterårsmånederne skal min kollega/ven og jeg til firma-halloweenfest, og af den årsag skal jeg skaffe kostumer til os. I øvrigt er det også om efteråret, at der skal være den såkaldte oktoberfest. Til oktoberfesten klæder man sig i oktoberfest kostumer, som er tyroler kostumer. Jeg har spekuleret over utallig varierende halloween udklædning. På grund af det var jeg på hovedgaden i kostumebutikken forleden dag. Kostumer i massevis havde forretningen, og mange af dem var fortræffelige. I kostumeshoppen var der meget halloween udklædning samt i øvrigt oktoberfest kostumer, men tilmed en god del anvendelige ting = masker, parykker, sminke, m.m. Kostumer startede jeg med at se på, så jeg kunne få inspiration. Efter det, gik jeg hen for at se på masker, parykker plus sminke, og ligeledes her var der temmelig mange produkter. Jeg købte to yderst smarte kostumer. Jeg tog hjem til min kollega for at vise ham den halloween udklædning, som jeg havde købt, efter jeg havde sluttet købet af kostumer. Ellevild var han, idet han fandt ud af, at det var vampyrer, vi skulle være. Jeg ser frem til at se min ven og jeg i vores kostumer. Jeg glæder mig ydermere til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg fornemmer, at vi kommer til at se uhyggelige ud i udklædningerne. Jeg fortalte ham i øvrigt om de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om, hvorvidt vi skulle tage til oktoberfest til efteråret. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, for det meste altid en anelse mere sjove end almindelige fester på arbejdet. Det bliver helt sikkert en god kostumefest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>