Hænge mit tøj via smarte giner plus et styk torso/mannequindukker

Undertegnede har besluttede mig for, at der simpelthen ska’ ske noget nyt, når det gælder, den måde undertegnede viser tøj i butikken. Lidt traditionelle mig har tøjet vist på fine bøjler i træ og tshirts og shorts er placeret et glasbord inde i forretningen pænt foldet. Men moi har indtil videre ikke benyttet sdan en mannequindukke eller torso som kan forevise tøjet. Hvorfor det er sådan har jeg personligt faktisk ik’ overvejet så nøje. For det er ret oplagt at gøre brug af giner.

Giner har undertegnede egentligt, til når jeg syr mine styles. Så jeg har kendskab til, på hvilken hjemmeside jeg ka’ anskaffe både giner, mannequindukke og/eller torso til gode priser. Så det behøver ingen gennemgang af ginebutikker fra mig inden jeg kan få købt Så at erhverve økonomisk betalelige giner og en flot mannequindukke kræver ik’ undersøgelse for mig. Det skal jeg have ordnet inden længe.

Det er specielt i butiksvinduet hvor jeg vurderer at, der manglerSpecielt i butikkens vinduesparti kan der bruges en mannequindukke eller torso til at frembringe interesse og vise mine buksedragter, sommerkjoler og striksweatre der hænger pænt. Særligt kjolerne fremvises jo bedre når man bruger giner eller et stk mannequindukke end kjolerne gør på en bøjle.

Tirsdag holder jeg lukket, så på den dag skal jeg træffe valg om, antallet af giner moi skal anvende. Ska’ undertegnede købe to-tre giner – eller bare begrænse mig til én torso eller mannequindukke? Rent praktisk kan jeg og min assistent opnå rum til flere giner, eller til et styk torso eller mannequindukke og andet, som evner at fange blikket. Det kan være at undertegnede skal anvende en time eller to på at tjekke butiksvinduer som er på butikstorvet for ansporelse.