Grimas ansigtsmaling – Arvingerne knuselsker ansigtsmaling

Mine unger, der begge to er startet i SFO har fået øjnene op for sådan noget ansigtsmaling - http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/, . Jeg regnede egentligt med at ansigtsmaling mere hittede for de mindre børn, og ungerne testede det også begge til karneval på den røde plads. Men nu er det her ansigtsmaling virkelig boomet hos begge to.

Jeg tror at begejstringen for ansigtsmaling Grimas begyndte samtidig med den ansatte Anjas første uger som ansat. Den kvinde er virkelig kreativ og opstartet et udklædningsværksted, hvor de kreative unger øver sig i ansigtsmaling og skaber imponerende kostumer. Den del med ansigtsmaling har Vega er det.

Vi har købt det der ansigtsmaling Grimas , så de kan lege videre i weekenderne. Og så i weekenden, hvor begge forældrene sov lidt længe, stod ungerne selv op, indtog Kelloggs og begyndte med at underholde sig med deres ansigtsmaling. Begge to er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det efterhånden. Så børnene slentrede sørme lige ind omkring slikforretningen og legetøjsbutikken med ansigtsmaling der lignede puslespil og glubsk tiger. Loony kiddos. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.