Gamle jeg skal til at anvende høreapparat så jeg er begejstre for, at det er forbi med sløret snak

Først begyndte det med, hvordan lillemor her vurderede at dem hos tv-avisen og Bonderøven ganske enkelt mumlede så meget. Efter det blev min mand vred over, at mor her sjældent besvarede, når manden snakkede henne fra gangen eller henne fra alrummet. Undertegnede startede på at slå det hen, men på den anden side mor her er jo klar over, at lillemor her må have et styk høreapparat. Og gud ske tak og lov er høreapparater nu virkelig små.

Gamle jeg snakkede først sammen med doktor Christensen, der foretog nogle tests og henviste mig af sted til høreklinikken. Og her er undertegnede indstillet på idéen om at være nødsaget til bruge høreapparat og nu glæder jeg mig til at kunne høre med sådan et chickt høreapparat.

Ifølge ørelægen får undertegnede en god binaural høreoplevelse når jeg benytter mit nye hørreapparat. Ej hvad? tænkte lillemor her. Forklaringen er, at du med høreapparater fungerer fint på venstre og højre øre, hvilket bestemt er super betydningsfuldt for din tilværelse.

Søster anvender tillige et høreapparat. Tove fik høreapparater for 4 år siden mig, hvordan det at bruge høreapparat kommer til at være. Dét skal jeg alene leve med samt lære at vænne mig til. Mor forklarede for 4 år siden, hvordan hun glemte sit høreapparat fuldstændigt og det er sket at hun har abstreheret fra at tage det ud forinden hun gik ud for at soppe ved Bellevue. Ih altså mon jeg bliver lige så glemsom. mig, hvordan det kommer til at blive. De svar må mor her ganske selv leve med . Mor forklarede for længe siden, at hun glemte hendes høreapparat fuldstændigt og engang glemte at tage det af forinden at hun ville svømme lidt ved Balka Søbad. Altså mon undertegnede bli’r præcis så glemsom.

Gamle jeg talte til at begynde med sammen med lægen, som tog nogle tests hvorefter han henviste moi afsted til klinikken. Her er jeg indstillet på tanken om at være nødt til anvende høreapparat og så glæder jeg mig til igen at høre som tidligere med sådan et lille smart høreapparat.

Klinikken ytrer at lillemor her får en fin binaural lytteoplevelse når jeg bruger det nye hørreapparat. Hmmm tænkte jeg. Ordet betyder, at man ved høreapparater hører ens godt på begge ører, hvilket bestemt er absolut betydningsfuldt for din livsglæde.