Fyns hf-kursus – Stå Stærkere

Vil du gerne tage en Hf Fyn?

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at læse til. Det kan tænkes, at du tænker dig at blive sygeplejerske, politibetjent eller socialpædagog, eller måske går du direkte efter en naturfaglig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tænker over, er jeg sikker på, at en Hf Fyn kan give dig det stærkeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg læse til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Er du stadig lidt usikker på, hvad du kunne tænke dig arbejde med som færdiguddannet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg først startede. Men Fyns hf-kursus giver adgang til ekstra tid til at mærke efter.

Hf Odense (www.vucfyn.dk/fynshfkursus) – Opfyld dine drømme for fremtiden

Går du ud af skolen til foråret, og drømmer du om at opnå en skole med masser af muligheder? Hvis du tager din HF midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så kan du selv målrette den til lige nøjagtig den uddannelse, som du drømme om optagelse på!

Som supplement til den almindelige HF , hvor der er valgfag på A, B og C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig Hf, Politilinjen, Pædagoglinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyet så du kan forberede dig til dit drømmestudie.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Ønsker du at gennemføre din Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en hel masse adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så tjekker dine faglige og personlige kompetencer.

Går du ud af 9. klasse til forår, skal din skole overveje, om du er klar til at tage en HF eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan tage HF-en hos Fyns hf-kursus. Det skulle jeg faktisk, men det var overhovedet ikke så nederen, som det lyder.