Fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse bliver mit næste branche

Efter flere måneder har nyuddannede mig opstøvet mig et fast arbejde på fuldtid. Virksomheden tilbyder dyser, fuldkegledyse - mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse, , dyseberegner - mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator, og fladstråledyse - mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse, til produktionsvirksomheder, bilvaskerier plus industri der mangler filtervask, støvbekæmpelse eller kassevask. Undertegnedes kompetencefelt er det ikke ligefrem – min kandidatopgave var jo omkring arbejdspladsens deling af viden, dengang undertegnede læste kandidat i kommunikation på KU. Men et job er et job, de ansatte virker humoristiske og heldige mig får lov at arbejde med nyhedsbreve, direct mails, hjemmeside og tekster om dyseberegner, fladstråledyse, dyser og fuldkegledyse, hvilket undertegnede med lynets fart bliver mere og mere begreb om.

Jeg havde ikke satset på, at jeg sku’ skrive om fladstråledyse, dyseberegner, fuldkegledyse og dyser, da jeg klarede min kandidat. Jeg får selvrespekt ved arbejde hos en af landets mest betydningsfulde leverandører af dyseberegner, fladstråledyse, fuldkegledyse og dyser samt at være bevidst om, at det er nogle ret gode, solide dyser. Deres varer er pålidelige, så fra nu af ska’ virksomhedens fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse sælges.

Der er gået seks-syv dage & ego ved sørme, hvordan dyser, dyseberegner, fladstråledyse og fuldkegledyse benyttes til skylning af diverse emner, gasvaskning, bilvask og vask af transportbånd. Undertegnede lærer nyt om dyseberegner, fladstråledyse, fuldkegledyse og dyser fra dag til dag og trives blandt mine kollegaer plus at arbejdspladsen tilbyder fleksible arbejdstider. Så tror I ikke at det kan gå hen og blive undertegnedes ubetingede ønskejob at kommunikere om fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse, og sælge det.