Frankeringsmaskine især til fagmæssig benyttelse

Egentlig forstår jeg sagtens lysten til at bestille en frankeringsmaskine , danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, Den sparer minutter, og tid er ganske enkelt resurser, der er lig med penge. Min morbror er for kun et år siden blevet selvstændig & har startet en virksomhed, der forhandler dimser til dyre musikanlæg & anlæg. Han har i den forbindelse stillet mig spørgsmålet om, hvornår det alligevel kan forrente sig med investering i en frankeringsmaskine, & hvor i verden det vil være muligt at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har en anelse, men vil helst høre jeres mening, for I er måske endnu mere kompetente til at svare, end undertegnede. Selv har jeg aldrig haft brug for en frankeringsmaskine – ej heller da jeg var en ung mand og havde mit eget mindre 7-personers firma. Firmaet var jo nok en tand for lille, & de ansatte brugte kun knap 60 min. på frankering om ugen.

Prisen for en frankeringsmaskine er sjældent en lille sum, så man er nødt til at være en stor flok ansatte, før det kan betale sig. Nå, men hvert fald er jeg meget interesseret – særligt på hans vegne – i at finde ud af mere om emnet frankeringsmaskine. Er det muligt, at en frankeringsmaskine har mulighed for at give de ansatte ekstra plads til de mere presserende opgaver, uden det kommer til at koste ham en formue, er jeg meget sikker på, at han vil få pengene op af lommen. Dog er jeg overbevist om, at det er meget få virksomheder, der investerer i flere frankeringsmaskiner. Prisen på bare én frankeringsmaskine bliver tit kategoriseret som en langsigtet investering og næppe et impulskøb, så vidt jeg ved.

Hvornår har man brug for en frankeringsmaskine?

En frankeringsmaskine er en genial opfindelse. Den sparer tid & tid er lig med ressourcer, som er lig med PENGE! Min nevø er netop blevet selvstændig og har åbnet en virksomhed, der sælger dimser til computere. Han har stillet mig spørgsmålet om, hvornår det kan betale sig at investere i en frankeringsmaskine, og hvor det er muligt at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en anelse, men vil gerne spørge jer derude, for I er måske mere kompetente til at svare end jeg er. Jeg har aldrig selv haft brug for en frankeringsmaskine – heller ikke da jeg var yngre og havde mit eget lille firma. Det var jo nok lidt for lille, og vi brugte kun en time på frankering om ugen.

Måske skal man bare have en mellemstor virksomhed, før det kan betale sig at købe en frankeringsmaskine til at varetage al sin daglige frankering. Det kan naturligvis også blot være en medarbejdergode, så de kan fokusere på andre ting end at tage sig af de daglige postprocesser. Nogle har en frugtordning og andre får måske en frankeringsmaskine – eller hedder det en portomaskine? Nå, men hvert fald er jeg meget interesseret – på min nevøs vegne – i at finde ud af mere om dette emne. Hvis en portomaskine kan give hans medarbejdere bedre tid til andre opgaver uden at det vil koste ham en formue er jeg sikker på, at han vil foretage en sådan investering. Til gengæld tror jeg, at det er de færreste virksomheder, der investerer i flere frankeringsmaskiner. En enkelt frankeringsmaskine er som regel rigeligt.