Forsatsvinduer mener jeg, er bedre end termorudevinduer

På trods af at min familie godt kan lide november/december måned, er det virkelig koldt at opholde sig i hjemmet, idet det nemlig ikke har fået en så god isolering, og det er rimelig irriterende. Et af vores store stuevinduer er smadret, og de trænger faktisk hver og én til at blive udskiftet. Fordi vinduerne kun indeholder ét enkelt stk. glasrude, skal de have forsatsvinduer indsat. Selv om boligen er blevet nedslidt, er det rigtig nydeligt. Fx har vores vinduer et kendetegnende look, som vi faktisk godt kunne tænke os at have skal forblive der. Forsatsvinduer kan designes specielt til dig ud fra ens egne vinduer, hvilket, jeg synes, er glimrende. Dvs. at vi kan få bygget forsatsvinduer, som er ens med de vinduer, som vi har derhjemme.

Til at lave en kvalitets isolering af slidte vinduer, som kun består af ét enkelt stykke glas, bliver forsatsvinduer anvendt. Dog har nogle noget dug i forbindelse med deres forsatsvinduer. Dug beskærer synet & kan betyde efterhånden at hærge vinduets maling samt træ. Når de bliver påsat rigtigt, kan forsatsvinduer give en kvalitets isolering end nye vinduer, der har termoglas. Lysgennemstrømningen formindskes sågar med vinduerne, der har termoruder. Dug kan undviges ved at sikre, at det indre vindue er tættet bedre på den indvendige side, end det ydre er udadtil. Dette vil sige, at den anelse fugt, der opstår inde imellem glasruderne, kan luftes bort af en lidt større masse luft udefra. Forsatsvinduerne er med til at bibeholde de gamle vinduer, der ofte er et vigtigt element i hjemmets look.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>