For hver og en, som elsker at sejle, er 1 påhængsmotor fuldkommen perfekt

For adskillige mennesker, er det (når vejret atter går i gang med at blive lunt, & sommermånederne indberetter deres tilstedekomst) sæson for bådture. Hvad enten det er fart og hjertebanken i en lynhurtig højhastighedsbåd, der er sagen, el. om det er en fredsommelig fisketur i 1 beskeden robåd, er det vildt gemytligt at nyde sommervejret til søs!

Til dette formål benytter mange sig af 1 påhængsmotor, og det er en storartet idé. Ved hjælp af 1 påhængsmotor fritages man jo for at skulle udføre det hårde hyr uden hjælp. Du kan til gengæld blot læne dig tilbage & nyde det storartede sommervejr, mens påhængsmotoren driver båden fremad…

Hvilken påhængsmotor, du skal bruge, kommer an på den facon, på hvilken du benytter jollen. Foretrækker du stor fart? Hvis ja, skal du have fat i en volumiøs og solid påhængsmotor, der kan skubbe dig af sted igennem bølgerne m. lynende fart! Er du til gengæld mere ude efter en fredelig fisketur…? Hvis ja, er det en diskret påhængsmotor, du skal bruge.

Ét er under alle omstændigheder utvivlsomt, og dette er, at både store og små robåde har glæde af en påhængsmotor, og det har du ligeledes. Med en sådan er sejladsen jo betragteligt nemmere, og det kan kun være en fordel! Faktisk er det fornuftigt allerede at begynde at kigge på 1 påhængsmotor. Til sæson for sejlads bliver der jo stor efterspørgsel, og det ville være en skam at måtte gå forgæves.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>