Flyve med baby til Costa del sol, Torremolinos eller Fuengirola

Barnet er om et par dage otte mdr gammel og min mand og jeg har ubetvingelige trang tilstærke ønsker om et langvarigt og afslappende stay på eksempelvis Costa del Sol. Jeg og manden rejser gerne så tit som muligt til både byferier til Riga og Wien til langvarige rundrejser i Indien, ved Østersøen eller til Las Vegas og LA. Så jeg er begyndt at blive smådesperat. Ham og jeg har sgu udelukkende draget i sommerhuset uden for Roskilde de seneste 14 mdr. Hehe.

Lige for tiden sniksnakker vi vedrørende, de rejsemål der er mest afslappende at tage på længere ferie sammen med bebsen. Selv har jeg planlagt Torremolinos eller Fuengirola. I det område er man meget nær Malaga-området, så fremt manden mangler en anelse stemning af by. Og der virker temmelig gemytligt samt med god nærværendeherværende lune, livsaligt luft og vejr og velsmagende mad i Fuengirola & Torremolinos.

Finn plaprer med positive briller vedrørende Costa del sol. Han var der dengang han var 19, og manden mener, at Costa del sol har meget flere oplevelser at tilbyde end Torremolinos og Fuengirola. Undertegnede har ikke været på Fuengirola, Costa del sol eller Torremolinos, og måske har han ret. Der er dog en ganske mere langvarig fly-rejse til Costa del sol end til Torremolinos og Fuengirola. Jeg vil starte på at spørge mine venner som har erfaringer med rejser med børn må udfrittes.