Flere hjemmearbejdsopgaver ifm musik til bryllup for eksempel 1950′er musik samt mobildiskotek og underholdning til børnefødselsdag

Undertegnedes events er der super meget gang i i øjeblikket. Der skal reserveres underholdning til børnefødselsdag - http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer/ – til en 7-årig pige samt vælges musik til bryllup - http://www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor/ – – og måske et smart og ungt mobildiskotek - http://www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen/ – . Jeg er taknemmelig for de masser af opgaver.

Til musik til bryllup gennemtænker jeg reelt at forene musikanterne med et ungt mobildiskotek. For der deltager adskillige unge gæster i alderen 17-25 somre og samtidig er der ganske mange over 75, og så forskellige grupperinger er ik ofte lige til at sammenkoble rent musisk men ind i billedet kommer mobildiskotek. Ungdommen ku’ bruge sådan et mobildiskotek til at danse til nutidens hislistemusik, imens musik til bryllup ofte mere er for eksempel jazz eller swing eller eksempelvis Himmelhunden og Kim Larsen. Fra tid til anden er det ik ufravigeligt med et styks mobildiskotek der kan være tillæg til musik til bryllup, så fremt de unge kan finde glæde ved 50-er populærmusik samt 1970-er rockmusik. Men moi har på den anden side før i tiden haft overraskende god erfaring med at forbinde mobildiskotek med traditionelt musik til bryllup.

At indrette underholdning til børnefødselsdag er ofte et skægt job. Det er Maja der har fødselsdag og frøkenen drømmer om underholdning til børnefødselsdag, og hun virker ret ellevild med Disney-frozen og om eftermiddagen tager barnet i skøjtehal. Så et tema med is virker bestemt indlysende til valg af underholdning til børnefødselsdag. Skulpturer i is, en snemand eller måske oven i købet én, der synger Let it go-sangen. en kunstskøjteløber og/eller workshop med fletninger som Elsa og Anna. Mine ideer til valg af underholdning til børnefødselsdag savnes ikke.