Firmaet er på udkig efter kløgtige fif vedrørende, hvilken frankeringsmaskine, vi skal vælge!

Vi vil give en heads-up Inden i fortsætter! Der følger lige nu, hvad nogle muligvis vil karakterisere som et ekstremt tørt blog indlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men det forholder sig ikke desto mindre således, at kollegaerne & jeg har anerkendt, hvor smart en såkaldt frankeringsmaskine er! Og mine kollegaer og jeg har langt om længe besluttet, at jeg skal spendere nogle penge på en frankeringsmaskine til min forretning. For nøjagtig to år siden iværksatte jeg mit eget firma, & virksomheden har fantastisk hurtigt vokset sig stor. Det just forklarede betyder, at gesjæften i dag udsender fantastisk meget mere post end virksomheden gjorde i starten. Partnerne & jeg har erfaret, at man med en frankeringsmaskine kan spare fantastisk meget arbejdstid. Specielt i mit nystartede firma, hvor vi indtil videre alene er få ansatte, ville det være anvendeligt med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede oplever travlhed. & så virker det jo meget usmart at spendere værdifuld tid på at slikke på frimærker! Så vi er alle enige om at bruge gysser på en frankeringsmaskine…

Men problemstillingen lyder, hvilken frankeringsmaskine, gesjæften skal investere penge i. Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har absolut ej bestemt mig for noget som helst. Jeg håber ekstremt meget, at I, skønne følgere, er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som passer til vores behov. Der eksisterer både lokale og europæiske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg har ikke kompetencerne til at vurdere, i hvilken butik det ville være skarpest at gøre sin forretning. On top of my head ville jeg besøge en dansk forhandler, af den grund, at det så vil være nemmere at snakke, såfremt jeg konfronteres med problemer. Men så alligevel tror jeg, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de danske. & som just nævnt, er jeg selvstændig med en ny gesjæft, som akkurat lige genererer profit. Så af den årsag er det afgørende, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en rimelig pris. Men naturligvis spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den grund: jeg ville elske gode råd til en ret ikke-kostelig & prima frankeringsmaskine!