Find lejebolig/Boligudlejning/Udlejning af bolig

Den fine dag jeg moverer hjemme fra mit pigeværelse ser jeg konkret frem til og jeg hælder mere til ideen omkring boligudlejning (http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/) i stedet for bo i en mindre andel. Når jeg vælger udlejning af bolig (http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/) kommer jeg til at blive med større frihed, og som lejer kan jeg opsige lejligheden i samme øjeblik jeg gerne vil det, når starte igen flytte og find lejebolig (http://nordichousing.dk/), når jeg for eksempel vil studere videre eller hvis det skulle ske at jeg opstøver en kæreste i en anden landsdel.Her for tiden bor min moster i andelslejlighed og rejser langt over 2 timer dag ud og dag ind, fordi da hun ikke kan komme af med lejligheden. Det er en historie der er en forklaring på hvordan jeg ønsker udlejning af bolig og har opstartet min Find Lejebolig efterspørgsel. Jeg ved ikke endnu, hvor jeg foretrækker at studere, eller hvor jeg kan forestille mig selv leve hvis vi tænker 3-4 frem i tiden. Derfor er udlejning af bolig meget bedre til mine behov end at købe fast ejendom.

Undertegnede ser virkelig frem til at rokere hjemmefra efter sommerferien, og derfor er jeg startet på at søge på udlejning af bolig, boligudlejning plus søgeord i samme stil. Det er min personlige idé med tanken om Find Lejebolig. Personligt går jeg efter udlejning af bolig, mens far Preben hælder mere til noget forældrekøb. Min far er jo blevet forvisset om det af bankrådgiveren. Men så skal jeg jo have styr på, præcis hvordan jeg i fremtiden gerne vil bo. Sammenholdt med udlejning af bolig, så ka’ køb af et styk andelslejlighed vidst ikke give overskud, så fremt man ikke bli’r hængende mindst 50 mdr. Og mor her har da ingen ide om hvor jeg skal bo om flere år. Måske vil jeg gerne leve og læse i Aalborg og gå efter boligudlejning tæt på. Eller måske vil jeg på et universitet, det er belejligt at jeg find lejebolig i Århus-området og læser dér.