Find din efterskole – et ophold, under hvilket du er i stand til at udforske dig selv & dine moralske synspunkter

Da jeg gik ud af 10. klasse, føltes det bestemt ikke som om, at jeg var i stand til gymnasiet. Hvad for en retning, jeg ville vælge, eller hvad jeg faktisk kunne være god indenfor, vidste jeg virkelig ikke. En kfum efterskole » http://blaakilde-efterskole.dk/foraeldre/skolekredsen/, – overraskende nok var det min nabo, der kom med den perfekte udvej. Sådan en kfum efterskole hjalp ham faktisk rigtig meget, for han selv havde befundet sig i samme situation, som mig selv, dengang han var ung.

Anvendende en kfum efterskole, bør man få lov til at fundere på de vigtige spørgsmål i livet, i fællesskab med mange unge, der befinder sig i samme situation som en selv. Find din efterskole » http://blaakilde-efterskole.dk/elever/find-din-efterskole/,, samt du kan udvikle dine styrker plus skabe venskaber for livet. Jeg endte med en kfum efterskole på Sjælland, & der havde vi skemalagt hver eneste dag, indeholdende ordentlig frokost & idræt. Fællesskab blev uden diskussion en af de vigtiste begreber på efterskolen, plus derfra har jeg lært at begå mig i grupper plus være åben overfor anderledes synspunkter. Alle forlader skolen havende uforglemmelige kammerater plus en anderledes tilgang til livet, & på en kfum efterskole bliver der dertil plads til alle – ingen holdes udenfor.

Find din efterskole, dette kommer til at være et eventyr, du aldrig nogensinde fortryder. Det er mit mest fornuftige råd.