Facaderenovering ift. din bolig

Adskillige murerfirmaer kan klare alt slags murerarbejde ifm. dit hjem, ligegyldigt om det består af tilbygning, ombygning eller udbedring. Trænger din bolig til murerarbejde som eksempelvis facaderenovering med facadeisolering plus omfugning?

Fugerne, som sidder mellem et hus’ mursten smuldrer med tiden. Det gør, at ejendommen kan se medtaget ud, og tillige kommer muren til at blive mere skrøbelig over for dårligt vejr, og det kan komme til at forårsage beskadigelser på huset. En omfugning samt eventuelt facadeisolering er en oplagt mulighed ved en facaderenovering. Ødelæggelser kan bl.a. opstå, såfremt murens fuger er porøse, såfremt fugerne har mangler, såfremt muren har fugt el. pga. bier i muren. Murerarbejde i forhold til facaderenovering består oftest af omfugning med nye mørtelfuger, vandskuring, filsning/pudsning foruden facadeisolering.

Klogt er det at få foretaget murerarbejde for at undvige beskadigelser på ejendommen, dog vælger adskillige mennesker også at få det lavet blot for at få ejendommen til at fremstå moderne. Ældre huse har oftest tilbagelagte fuger, som adskillige mennesker vælger at få omfugning på, så fugen ligger helt ud til murstenenes kant. En facaderenovering som denne gør en stor forskel på ejendommens fremtoning, fordi murværket derefter fremstår som en enhed, og af den årsag at det fremstår moderne, sikkert foruden velholdt. Du kan samtidig få lavet en facadeisolering på huset for at forbedre dets stand.