Få billig opvarmning af dit hus med el-gulvvarme og den rette isolering

Selvom det ej er en kendsgerning, som vi ofte går og bruger tankevirksomhed på, fylder et så simpelt materiale som gummi faktisk chokerende meget i vores hverdag. Hver eneste dag benytter vi jo talrige objekter, som er fremstillet af gummi – derunder fx kantlister, gummimåtter og gummistropper.

Materialet gummi kunne dog også benyttes til genstande, som ej helt så anvender, men som stadig er vigtige. Det kan eksempelvis være gummiplader, svampegummi eller en gasfjeder!

Af netop den årsag er gummien et meget anvendeligt og i realiteten aldeles uundværligt råstof. Af hvad for et materiale kunne industrien alternativt producere en gasfjeder? & på hvilken måde skulle industrien kunne fremstille gummistropper, gummimåtter & gummiplader, hvis ikke gummien fandtes?

En af gummiens primære plusser er samtidig gummis betragtelige funktionalitet. Materialet kan jo nemlig laves både hårdt + bøjeligt og kan derfor benyttes til flere uensartede ting. Gummistropper er for eksempel fleksible, hvorfor de bør manifaktureres af gummi, som er fleksibelt. Kantlister og gummiplader er derimod skabt af ufleksibelt gummi, som ej kan bøjes.

Hvis du fremover anvender enten gummiplader el. en gasfjeder, vil du muligvis være bevidst om, at et temmelig stort antal af objekterne, som mange af os anvender dagligt, faktisk er produceret af hårdt eller blødt gummi, selvom det faktisk er de færreste, der indser dette.