Et trailerkort betegnes også som BE kørekort

Har du planer om at anskaffe en campingvogn el. en trailer? I så fald er du nødsaget til at tage et BE kørekort - www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/be-korekort, , ellers må du ej have den bag på din bil. En campingvogn foruden trailer har min far, og som følge heraf er jeg i gang med at få et trailerkørekort, eller blot kaldet trailerkort, såvel som et campingvogn kørekort - www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/hestetrailer-korekort, , og begge kørekort bliver betegnet som et BE kørekort.

Hver gang jeg vil anvende min fars trailer, er jeg nødsaget til at tage ham med, så han kører bilen, for det må jeg jo ikke, idet jeg ej besidder trailerkørekort. Han har det desværre ej ret godt med at køre i bil længere, og pga. det glæder jeg mig til at få et trailerkort, så jeg ej må bede ham om at køre bilen med hans trailer. Jeg anvender tit traileren, så det bliver utrolig behageligt at få et trailerkørekort.

I mange år har jeg gerne villet på ferie i min fars campingvogn med min hustru samt børn, dog har vi ikke kunnet gøre det, pga. at jeg ikke har campingvogn kørekort. Min familie og mig rejser til Tyskland med campingvognen, når jeg har fået mit campingvogn kørekort. Da jeg var yngre, tog min familie og mig tit på campingferie. Min far har nemlig ejet campingvognen såvel som sit BE kørekort i en masse år. Jeg skal om ikke så lang tid til køreprøve, og jeg håber på, at jeg består den. Et BE kørekort ser jeg yderst meget frem til at få.