Et nærtstående familiemedlem kendte alt til, hvad et termotag skulle være desginet af!!

Jeg mindes tit de ovenud mange gange jeg gik med min farfar i de butikker, hvor de tilbød eks. et herligt pergo gulv - traekoeb24.dk/catalog/pergo-gulv.php, eller et termotag - traekoeb24.dk/catalog/termotag.php, , eller de dyre plushegn, som utallige mener er en fornuftig investering, eller et specielt slags huntonit gulv, og trapezplader - traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php, . Han efterstræbte at bruge mange formiddage i disse byggemarkeder. Jeg på den anden side, kunne tænke mig mange andre ting, jeg hellere ville. Men trods alt nød jeg at være sammen med ham. Vi var i stand til at vende de allermest forskellige problemstillinger, & det nød jeg meget. Den herre jeg kendte var en entutiastisk gør-det-selv-mand, og han holdte derfor af at udvide sin horisont, & undersøge et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens badeværelse, eller også var han på udkig efter et plus hegn til haven, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med at han også lige afprøvede kvaliteten på gule huntonit planker.

Det er på ingen måde ingen overdramatisering at ytre, at han og jeg tilbragte enormt mange eftermiddage i alle de nye butikker. & såfremdeles er disse formiddage dét, jeg erindrer med størst tydelighed fra mine tidligste år. Jeg har tit undret mig over, hvorfor han ej udnyttede sin interesse. Han kunne eksempelvis have taget sig sammen til at åbne sin egen forretning med salg af eksempelvis et brugbart pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulve, eller trapezplader. Men det skal siges han var glad for sit job i den Danske Bank, samtidig med at han værdsatte alle sine handy-man projekter. Jeg er af den holdning, at han sansede en stor rus af lykke, såfremt, at han syslede med disse projekter. Han var en betænksom mand, & derfor havde vi også alle disse adskillige dejlige hygge stunder. Det til trods for, at jeg ej fascineredes det mindste for f.eks. en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulv brædder eller trapezplader. Jeg cyklede med ham til disse forretninger, & lyttede til ham fortælle sine historier, fordi jeg holdte af ham!