Et højskoleophold giver dig chancen for at forbedre din tilværelse i al fremtid

Størstedelen af de unge mennesker synes, at de får problemer ved at beslutte, hvor de skal søge hen efter folkeskolen. I nogle tilfælde er de ikke modne nok til højere klassetrin, eller også behøver de tid til at bestemme, hvad vej, de ønsker at tage. Vores højskolerejse og -kurser vil blive den bedste institution til at bruge lang tid uden forældre til også at modnes og dertil udforske forskellige interesser, uanset om de er indenfor kor, kunst eller boldspil.

Et ophold med højskolerejser giver oplevelser og venner for livet, samtidig med at flere teenagere således som noget nyt vil overleve at leve væk fra mor og far. Det er noget, som giver perspektiv samt modenhed.

Denne højskole musik besidder enorm kærlighed til musik, dvs. uanset typen af fagkombination du ender med på vores højskole, kommer der stort set med sikkerhed musiske stunder indbygget i kalenderen. Der er tilmed mulighed for at anvende vores musikrum udenfor skemaet, hvilket størstedelen af vores elever har ganske stor nytte af. En gang per sæson laver eleverne en fantastisk teaterforestilling, fordi denne højskole musik desforuden er en teater højskole. Gennem opsætningsprocessen bliver både lært evner mht. scenekunst og scenedesign. Kreativitet er noget andet, vores almen højskole lægger stor vægt på. Vi har masser af forskellige former for kunst & design, blandt andet billedværksted, lerfigurer, mediefag plus kunsthistorie. Grænser danner udelukkende kreativiteten.

Samtidig med kunsterisk plus musisk stimulans forbliver fysisk udvikling desuden betydningsfuldt på vores idræts- og almen højskole. Her undervises alting fra beachsport til aqua sport & holdspil, i tillæg til flere overlevelsesaktiviteter, som desuden træner sammenhold samt udholdenhed.

Samarbejdsevner, styrke og beslutsomhed: uanfægtet af hvilken linie, din passion ligger indenfor, er der specielle kompetencer, vi med sikkerhed kan garantere, at disse højskole kurser bør forære dig. Og derudover uforglemmelige øjeblikke som fx højskolerejse til fremmede himmelstrøg.