Er i du også vilde med masker, sminke, parykker og kostumer?

Lad undertegnede gøre det klart . Jeg har stor morskab med at lege med masker {http://dramashop.dk/maske/}, parykker {http://dramashop.dk/parykker/}, sminke (http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/) og kostumer.

Jeg har lidt veninder som har det på præcis samme måde & som gerne frembringer deres egne kostumer og opkøber sjove masker og pynter efterfølgende med fjer og glimmer. Især 1 af mine veninder er ganske begejstret for altnærmest alt når det kommer til sminke, kostumer, parykker og masker og vi har sammen været til billigt salg af kostumer og parykker, som det kongelige åbner til udsalg. Hendes nyeste køb af masker har hun igen scoret et eller andet specielt sted, og nu smykker maskerne hendes stuevæg.

Undertegnede tænker sminke, masker, kostumer og parykkerer virkelig festligt. Masker og parykker giver jo et virkelig fornøjeligt stænk. F.eks sidste nytår, hvor Lasse og Hannah, som stort set altid kommer i og bomuldsbluse og jeans når én af vennerne fejrer 25 års fødselsdagsfest, helt overraskede mig og dukkede op i strutkjole og smoking med hjemmegjorte masker plus sminke (også for hans vedkommende! – iih han havde de smukkeste smokey eyes). Super cool. Jeg og min veninde ankom i nye natur kostumer og skøre og fiffige parykker. Ganske festligt.

Ham derhjemme er desværre ik helt så lykkelig for masker, kostumer, parykker og sminke. David ironisk nok født én dag nden dagen for fastelavn, og derfor er jeg straks i gang med at ordne, måder at få ham til ham til at ham og jeg holder fastelavnsparty, så de venner der synes det er sjovt må lege med sminke, masker, kostumer og parykker.