Er du som menneske optaget af skøn efterskole kost og motion, der er sjovt at udføre, så ta’ på efterskole!

Mit ophold på efterskole {www.kongenshusefterskole.dk} var det mest oplevelsesrige år i mit liv… Alle eleverne vil ergo rekommandere et efterskole ophold til hver og en, der spørger. Jeg tog mig et herligt ophold på efterskole, hvor jeg oplevede, at jeg blev selvstændig. Perlevenner, som jeg stadig tager på cafe med, adskillige gange om året. De er perlevenner, som jeg ikke ville undvære. Sammen med nye perlevenner fik jeg som bonus også boostet min selvtillid under mit efterskole ophold. Dét har sin forklaring i al den efterskole motion, jeg oplevede! Hver onsdag var der for samtlige piger og drenge arrangeret en eller anden bestemt form for efterskole motion, og det var fortrinligt! I de knap så kolde måneder fandt det sted i den frie natur, hvilket havde som følgevirkning, at efterskole eleverne samtidig med alle øvelserne, fik afsindigt meget skøn luft. Min efterskole var opslugt af at offerere en vegetarisk efterskole kost og motion {www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html} var der som akkurat formidlet også masser af. Eleverne elskede livet på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde arrangeret. Jeg kom i eventyrlig form, og dén har jeg bibeholdt også som ældre. Hvilket selvfølgelig har haft den konsekvens, at jeg føler mig stærkere…

Størstedelen af alle sjællandske elever vælger at spendere et år på efterskole, & den iver er ej spor skørt. Specielt, såfremt man ik er klog til bevægelse, kan efterskole motion blive en forsigtig begyndelse. Der findes muligvis nok skrøner om, at efterskole kost og motion ofte efterlades, men dét er ej virkelighed. Mange er vidende om, at hver og en efterskole vil det mest positive for skolens elever. Ergo: er skolens ansvarshavere ofte fantastisk interesseret i at kunne offerere både vegetarisk efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan finde det skægt. Ergo, min varmeste opfordring til alle unge derude er; gør det! Spring ud i det, & brug et år på efterskole, det vil I på ingen måde komme til at beklage! Tværtimod vil du kunne tænke tilbage på dit efterskole ophold med julelys i øjnene…