Er du opslugt af vegansk efterskole kost og motion, der er arrangeret på forhånd, så ta på efterskole.

Mit år på efterskole var det mest uforglemmelige år i hele mit liv… Samtlige af mine efterskolekammerater vil ergo foreslå et efterskole ophold til hver og én, der skulle udvise interesse. Jeg tog mig et uforglemmeligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg oplevede, at jeg blev mere selvstændig. Perlevenner, som jeg også nu til dags tager på ture med, utallige gange om måneden. De er perleveninder, som jeg ik ville kunne leve uden. Udover nye bekendtskaber fik jeg enddog også mere selvværdsfølelse i gennem mit efterskole ophold. Dét skyldtes al den efterskole motion, jeg deltog i! Hver fredag var der for alle drenge og piger koordineret en eller anden form for efterskole motion, & det var uovertruffent! I de knap så kolde dage tog det udgangspunkt uden døre, og det havde som konsekvens, at eleverne samtidig med motions-delen, fik afsindigt meget sund luft. Min efterskole havde interesse i at kunne offerere en helbredende efterskole kost og motion var der som allereve nævnt også masser af. Vi elskede året på efterskole på grund af al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en virkelig god form, & formen har jeg bibeholdt som en voksen mand. Hvilket bestemt har haft den virkning, at jeg føler mig stærkere som person!

Jeg er bevidst om, at der er ekstremt mange teenagere fra forskellige opvækstmiljøer, der fundererer over at tage på et efterskole ophold, & jeg kan hjerteligt anbefale et efterskole ophold. Specielt, hvis man ik er vild med bevægelse, kan efterskole motion være en rolig indføring i sportens verden. Der eksisterer naturligvis nok myter vedr., at efterskole kost og motion tit bliver nedprioriteret, men dét er ik’ sådan tingene hænger sammen. Mange har den overbevisning, at hver & en efterskole ønsker det aller bedste for skolens beboere. Således er skolerne tit meget opslugte af at kunne tilbyde både sund efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan medvirke. Således: min anbefaling til alle Jer derude i cyberspace er; ta’ afsted! Mærk livet, & spender et år på efterskole, dét vil ingen på nogen måde komme til at beklage! Tværtom vil du kunne tænke tilbage på dit efterskole ophold med lyksaglighed!