Er der mon eventyrlige arbejdsmuligheder, såfremt man stræber efter at arbejde som elektriker Hellerup?

Hvis der er en ting, jeg er i underskud af i disse tider, så er det uopdagede oplevelser. Jeg mærker, at jeg har brug for, at der sker noget nyt. Min underskønne ægtemand og jeg har af den grund truffet det valg, at vi påtænker at finde et nyt sted at kalde hjem. Vi er i weekenden gået i gang med at udforske terænnet efter mulige og umulige steder, men vi har slet ik besluttet noget endeligt. Og jeg må meget gerne fastlægge, at jeg egentlig ikke har specielt mange urørlige krav i forbindelse med kvarter. Jeg er mere optaget af, at bygningen i sig selv fremstår herligt. Vi har pejlet os ind på to potentielle steder; Hellerup & Værløse. Min bedre halvdel er elektriker, så det enorme spørgsmål lyder, om han skal arbejde som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg håber fantastisk meget, at vi flytter til et kvarter, hvor der er de bedste chancer for ham. Jeg er hjemmegående med rollingerne, hvilket jeg jo kan udfylde, ligegyldig hvor vi tager hen! Af den grund er vores 1. prioritering at beslutte, om min mand skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, & det er det, som vi arbejder målrettet mod.

Både børnene & mig selv forstår, hvor meget hans beskæftigelse betyder for min sambo. Han forguder at jobbe som elektriker. Det er en gammel drøm, som er gået i opfyldelse for ham. Derfor fortjener han helt sikkert at opspore et nyt job, som han igen kan blive glad for, om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har ofte analyseret job chancerne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men vi må minde hinanden om, at jobbene ik kan identificeres så nemt. Så problematikken lyder begribeligvis også, hvor meget vi egentlig alene selv har mulighed for at beslutte. Hvis det er tilfældet, at et job som elektriker Hellerup offereres tidligere end et arbejde som elektriker Værløse, er vi villige til at bygge vores beslutning på det. Den eneste ting vi har som mindstekriteirum, er et skønt hus, hvor alle i familien kan lide at opholde sig. Og så selvfølgelig det føromtalte elektriker job! Så kontakt mig meget gerne, hvis I hører om nogle jobs, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse…