En ny dildo til mig og andet sexlegetøj

Mig og min fyr har kigget sammen i en forretning med sexlegetøj og fundet nogle forskellige ting, fx en splinterny dildo, som skal benyttes til at få gang i vores sexliv igen, af den årsag at vi godt kunne tænke os at få noget mere erotik » www.amoro.dk/shop/frontpage.html, i parforholdet. Sjældent er det, at vi har sex, og hvis vi omsider har det, er det en smule monotont, så nu forsøger vi at bruge sexlegetøj for at få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, som mig og min kæreste havde forinden, var blot en dildo, der ikke virkede mere. Min fyr har været så stresset på jobbet, at sexlivet ej er hvad det har været, på trods af at han elsker erotik. Faktisk har han altid været glad for forspil, og han kan godt lide at se mig masturbere med en dildo, når vi skal til at have sex.

Da mig og min fyr var inde i butikken med erotik foruden sexlegetøj, erhvervede vi et væld af forskellige ting. Vi brugte penge på noget til ham & ting til mig, som fx en dildo, foruden ting, som vi begge kommer til at nyde. Det var ganske sexet at se på sexlegetøj med kæresten, og vi fik faktisk helt lyst til med det samme at gå hjem og have sex.