En hel del eksperter tænker at råde alle svagthørende personer til at spendere skejsere på en røgalarm.

Jeg kom til mig selv en nat ved en hylende lyd!

Rigtig meget tid går der, før, at jeg registrerer, at den eneverende røgalarm [http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html] bare er i stykker, da undertegnede prompte erkender, at det ikke er røg, der har udløst den. Det er naturligvis en forbavselse at opdage, at min røgalarm blot startede grundet et minus. Alligevel bliver min røgalarm ved med at være larmende. Røgalarmer er oplagt produceret på en måde sådan, at de ikke umiddelbart kan afbrydes. Røgalarmer er skabt til så længe verden består at være påpasselig. Da jeg erkender, at min røgalarm er gået i gang, fordi den længes efter batteri, er min morskab selvfølgelig voldsom. Da jeg direkte dernæst finder ud af, at røgalarmer er designet således, at dens lyd ikke slukkes, når batteriet bliver skilt fra, bliver jeg en smule svækket.

Langt de fleste mennesker kan ubesværet indse det opvakte i den måde, som røgalarmer er produceret. Til trods for det kan jeg ikke svede ud, hvorlunde min røgalarm nedbrudte min søvn! Jeg kunne ganske enkelt ikke afbryde min røgalarm, til trods for adskillige stædige undersøgelser. Den dag i dag priser jeg mig bevares begunstiget over, at der ikke var ildebrand i mit soveværelse, på samme vis priser jeg mig lykkelig over, hvor godt røgalarmer er produceret.

Min allerførste impuls var, at det var meget belastende, for havde følelsen af at være afkræftet, og kunne kun tænke på at døse hen. Umiddelbart derefter slår det mig, at det er min handlekraftige røgalarm, der er blevet aktiv. Endnu engang er min første indskydelse ikke at stikke af, til trods for en god røgalarm er designet til at udfylde den opgave at advare om snarlig trussel. Min uovervejede tanke var derimod: den røgalarm er virkelig ivrig.