En fortælling om teglsten, der ej kunne holde sneen ude

Et irriterende besvær med vores hjem gik konen plus jeg selv igennem ikke så længe siden. Det viste sig, at taget ikke holdt regnen ude, da konen samt jeg selv var flyttet ind fire-6 år forinden. Et idyllisk parcelhus med tilhørende luftig græsplæne og flotte teglsten, var det på trods af dette. Vedligeholdt taget i årene, vi havde boet der, havde hustruen & jeg ikke, samt dette viste sig at udmunde i alvorlige konsekvenser. De tidligere ejere havde heller ikke givet husets teglsten den anbefalede behandling, så derfor var husets teglsten uden tvivl i meget dårlig stand. Følgende adskillige døgn med voldsom nedbør viste det sig desværre, at det fandt vej igennem hustaget. Denne situation blev alligevel hverken problemer med snavs på vores teglsten eller noget andet fundamentalt, som helt normale personer har evnerne til at opdage.

Min familie & jeg selv fik hurtigt fat i en professionel, som analyserede taget godt samt grundigt. Familien og jeg selv blev fortalt, at min familie & jeg måtte finde nye teglsten, pga. at de uheldigvis var for gamle.

Vi tænkte i lang tid over, hvorvidt min kæreste og jeg ville få fat i et anderledes design til hustaget og besluttede os for et fantastisk ståltag. Vi rådgav os hos mange forskellige forhandlere & besluttede os i sidste ende for en forhandler, hvor vi alle kunne godkende både standard og pris. Taget blev repareret, de eksisterende teglsten blev ombyttet med ståltag & vi har nu et smukt ståltag, som skal beskytte huset i mange årtier fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>