En dygtig fodboldefterskole er ik særlig vanskelig at finde…

Nu er det virkelig snart virkeligt, at vores fælles datter skal bruge 365 dage på fodbold efterskole - www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold – . Vi ser alle frem til det, men jeg må da stå ved, at det samtidig kommer til at være meget anderledes…! Hun er aller 1. pus, som forlader skuden, og vi skal prøve at vænne os til at vi ik’ vil se hende i hverdagen… Det har ovenud længe været hendes drøm at gå på en fodbold efterskole, fordi hun elsker fodbold. Hun tænker at kunne blive bedre ved at spille meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun ligger inde med et håb om at blive prof. fodboldspiller… Vi har således valgt hendes kommende efterskole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, som kunne offerere rigtig meget efterskole fodbold…! Og naturligvis var det en fodbold efterskole, der er meget kendt for netop træning i fodbold…

Det mærkes som elleve år siden! & nu er der grunden ikke mange uger til, at hun for et lille år forlader reden! Så vi har i grunden haft temmelig lang tid til at forlige os med realiteten, men jeg synes altså stadigvæk, at det kommer til at være sørgmodigt ikke´ at have hende hjemme hos os… Men sideløbende hermed er jeg jo bestemt koloenormt lyksaglig på hendes vegne, jeg er virkelig ikke usikker på, at hun kommer til at få et fantastisk ophold på fodbold efterskole! Jeg gik ligeledes selv på en fodboldefterskole, da jeg var på hendes alder, & jeg havde et cool år… Mit ophold på fodboldefterskole er egentlig et år, jeg dagligt tænker tilbage på… Så jeg arbejder ofte på at huske Birte på, at hun skal sørge for at værdsætte det, mens hun er der, fordi før hun aner, er efterskoleåret gået. Jeg husker tydeligt, at jeg synes, at mit år gik utrolig stærkt. Jeg er stolt over, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så begribeligvis skal hun spille så meget efterskolefodbold som muligt. Det vil kun komme hende til gavn, men samtidig ska’ hun være bevidst om at pleje de kammeratskaber, som skabes.